Airport Service

Reserveer uw taxi snel en gemakkelijk online.
U ontvangt na uw reservering een bevestiging. Mocht u onverhoopt niet binnen 24 uur een bevestiging hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. contact met onze meldkamer op via nummer 06 – 85377954.

Vaste tarieven voor met de taxi van regio Den Haag naar Schiphol Airport & Rotterdam The Hague Airport en van Schiphol Airport & Rotterdam The Hague Airport terug naar regio Den Haag.

Zakelijk Taxi Vervoer

Wij werken met vakkundige chauffeurs en representatieve taxi’s. Met onze servicegerichte instelling hebben wij een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten en zakelijke relaties. Als klant van Taxi Centrale Shoemy kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zakelijk taxivervoer voor uw bedrijf en zakenrelaties door te bellen naar 06 – 85377954 of stuur een e-mail naar info@taxicentraleshoemy.nl

Straat Taxi

U herkent het vast wel: u wilt ergens naar toe gaan omdat u geen auto heeft of er niet in wilt/kunt rijden, en dan komt de planning om de hoek kijken. Gaat u met het openbaar vervoer, of toch met de fiets? Is de afstand wel te doen met de fiets? En hoeveel kost zo’n busreis me dan? Is dat wel het snelste alternatief? Of u nou vervoer naar het station wilt, een dagje wilt winkelen, of een familiebezoek wilt inplannen, deze vragen komen altijd om de hoek kijken. Ook voor een avondje stappen kampt u vast en zeker wel eens met de vraag hoe u het beste kunt reizen, en of u met een klein groepje gaat of met een grote groep, en wat voor type vervoer daarbij het beste past.

Schoolvervoer

De reis voor uw kinderen van en naar school, is een hele uitdaging. De toenemende verkeersdrukte zorgt voor veel zorgen.

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos op school of thuis aankomen. Onze chauffeurs wachten op uw kind direct na het uitgaan van de school, en zorgen voor een veilige en plezierige rit.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden als het gaat om vervoer van uw kinderen naar de buitenschoolse opvang.